پیش بینی تولید بیش از 29 هزار تن گوشت قرمز در قزوین

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین گفت: پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال در استان ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن گوشت قرمز تولید شود.

به گزارش «نبض‌تجارت»؛در قزوین، حمیدرضا عزتی در بازدید از طرح‌های دامپروری در دست اجرا در قزوین، گفت: از ابتدای سال تا کنون پنج هزار و ۵۳۲ تن گوشت قرمز در استان تولید شده و پیش‌بینی می‌شود  تا پایان سال این میزان ‌ به ۲۹ هزار و ۷۴۲ تن برسد.‌

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان قزوین ادامه داد: این مقدار گوشت قرمز از یک هزار و ۷۸ واحد دامداری سنتی و صنعتی در حوزه پروار کردن دام در استان قزوین ‌تولید می‌شود.‌

وی ابراز کرد: اکنون ۵۵۲ واحد دامداری صنعتی در استان قزوین فعال است که شامل ۴۷۳ واحد پرواربندی ‌گوساله با ظرفیت ۸۲ هزار و ۶۹۸ راس گوساله پرواری، ۳۸ واحد گوسفندداری با ظرفیت ۴۹ هزار و ۲۵ راس گوسفند دشتی و ۴۱ ‌واحد پرواربندی گوسفند با ظرفیت ۳۰ هزار و ۵۶۵ راس بره پرواری است.‌

این مسئول ادامه داد: همچنین ۵۲۶ واحد دامداری سنتی در استان فعال است که شامل ۳۹۷ واحد با ۱۸ هزار ‌و ۲۹۷ راس گوساله، ۷۶ واحد با ۶ هزار و ۵۰۶ راس گوسفند و ۵۳ واحد با هفت هزار و ۱۳۷ راس بره پرواری است.

عزتی گفت: مصرف روزانه گوشت قرمز در استان قزوین حدود ۱۵ تن ‌است، همچنین مقدار نیز به استان‌های دیگر ارسال می‌شود.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا