افزایش ذخیره‌ی کالا‌های اساسی در استان تهران

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با اعلام اینکه ظرفیت‌های لازم برای ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی در این استان وجود دارد، از افزایش ذخیره‌ی استراتژیک کالا‌های اساسی به ویژه برنج در سالِ جاری نسبت به سال گذشته خبر داد.

به گزارش «نبض تجارت»؛به نقل از خبرگزاری صداوسیما؛ عباس ارشدی گفت: اداره کل غله و خدمات بازرگانی استان تهران به طور مستمر برای تأمین، ذخیره‌سازی، توزیع و تنظیم بازار کالا‌های اساسی و گندم مصرفی شهروندان فعالیت می‌کند و در سالِ جاری میزان ذخیره‌سازی و توزیع این کالا‌ها افزایش پیدا کرده است.

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با بیان اینکه ۴۸۱ هزار متر مربع ظرفیت ذخیره‌سازی کالا‌های اساسی در استان تهران وجود دارد، اظهار کرد: در حالِ حاضر، بیش از ۲۵۰ هزار تن کالا‌های اساسی (به جز گندم) در انبار‌های ملکی شرکت بازرگانی دولتی ایران نگه‌داری می‌شود.
ارشدی با اشاره به اینکه حجم بزرگی از عملیات تأمین کالا‌های اساسی از جمله حدود ۲ و نیم میلیون تن گندم در هر سال انجام می‌شود، تصریح کرد: بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن گندم پس از خرید و حمل‌ونقل، وارد سیلو‌ها می‌شود و همین مقدار نیز برای تبدیل به آرد از این سیلوها، خارج و به کارخانجات آرد بارگیری می‌شود.
مدیرکل غله و خدمات بازرگانی استان تهران با اعلام اینکه ظرفیت ذخیره‌سازی ملکی گندم در استان تهران، ۲۶۰ هزار تن است، که شامل ۵۰ هزار تن در سیلوی تهران، ۹۰ هزار تن در سیلوی ورامین و ۱۲۰ هزار تن در مجتمع ذخیره‌ای شهید مدرس است، افزود: سیلوی تهران بالغ بر ۸۵ سال قدمت دارد که سالیانه ۸ بار پر و تخلیه می‌شود و توان ذخیره‌سازی گندم آن در هر سال به ۸ برابر ظرفیت و ۴۰۰ هزار تن گندم می‌رسد.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا